AI, N-AI MINGEA,
TRAGI LA COMEDIE!

O echipă de fotbal demonstrează
cu vârf și îndesat cât de amuzant
este să o dai în bară.

Vezi ultimele stiri

Personaje

Traian (Angel Popescu)

Traian e antrenorul echipei Atletico Textila, omul care se pricepe la orice, stie orice si poate sa dea sfaturi despre orice. 

Nea Gica (Razvan Vasilescu)

Securist inainte de ’89 si afacerist dubios dupa, nea Gica nu e in top 100 cei mai bogati oameni din tara, dar cu siguranta e in top 183.

Raluca (Mirela Zeta)

Fosta frumusete rurala, actualmente doamna cu pretentii, Raluca a fost descoperita de Nea Gica si scoasa din saracie.

Pusa (Andreea Gramosteanu)

Pusa este sefa de sectie la fabrica de textile a lui nea Gica si patroana barului unde echipa isi pierde zilele in loc sa se antreneze.

Popa Ilie (Pavel Barsan)

Portar atat in echipa cat si in Poarta Raiului, Popa Ilie e un stalp al comunitatii.

Vladut (Bogdan Cotlet)

Copil facut la tinerete, Vladut a fost usor neglijat de mama sa si a devenit un sobolan de calculator. Uneori mai pozeaza in smecher, dar nu prea ii permite fizicul. 

Costelus (Andrei Mateiu)

Costelus are mintea unui copil de 12 ani in corpul unui barbat de 30 de ani. Cand nu e accidentat, joaca bine.

Adrian (Alex Ion)

Adrian putea fi o poveste de succes. Singurul fotbalist profesionist din gasca, el a ajuns pana in liga I, apoi la o echipa mica din Germania, apoi nu s-a mai auzit nimic de el.

Leonard (Razvan Oprea)

Leonard e capitanul celor de la Geamgiul Colentina si, totodata, cel mai rau de gura jucator din liga a 4-a. Are un dinte impotriva jucatorilor de la Atletico Textila, considera ca fac fotbalul de...

Ahmed (Sergiu Costache)

Ahmed este un tip neinteles. Nascut in Otopeni si crescut in Militari, Ahmed e mult mai roman decat multi dintre coechipierii lui.

Iuliana (Andreea Mateiu)

Iuliana este o corporatista pur-sange care, din pacate, e atat de supracalificata, incat nu si-a gasit nimic mai bun decat jobul de asistenta personala a Ralucai.

Olga (Andreea Samson)

Preoteasa Olga e sefa la ea in familie si popa Ilie nu zice nici pas in fata ei.

Livia (Oana Carmaciu)

Fata din cartier, Livia e angajata sa aiba grija de bar cand Pusa e la fabrica. Baietoasa, dar timida in acelasi timp, incearca sa nu se lase intimidata de betivi si golani si sa le raspunda pe masura.

Doina (Dana Marineci)

Distrata, excentrica si putin sarita de pe fix, Doina e mana dreapta a Pusei la fabrica. Vorbeste mult si deseori neintrebata.

Modifică setările cookies