Atletico Textila a avut dezlegare la peste!

Atletico Textila a avut dezlegare la peste!

In episodul de ieri seara, s-a dat Dezlegare la peste. Nea Gica a avut o viziune in noapte, in care Dumnezeu i se arata, sub forma tatuajului colegului de celula, iar aceasta experienta il convinge ca trebuie sa fie mai evlavios. si nu numai el, ci si Raluca, pe care o pune sa poarte batic pe cap si sa agate in toate icoanele in toate casele pe care le detin.

Episodul Atletico Textila a fost urmarit de peste 1.3 milioane de telespectatori la nivel national, in intervalul de difuzare 20:55 – 22:00, iar in minutul de maxima audienta de la 21:37, aproape 1.7 milioane de romani au urmarit serialul de comedie. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, serialul a fost lider de audienta, cu 9 puncte de rating si 20.5% cota de piata, in timp ce postul situat pe locul doi a inregistrat 6.8 puncte de rating si 15.6% cota de piata.

Popa Ilie, asaltat de toti enoriasii pentru botezuri si spovedanii, reuseste cu greu sa isi gaseasca timp sa sfinteasca fabrica de textile si coaforul: “Trebuie sa sfintim tot, sa-i facem damblaua lui Gichi, altfel nu mai pot! Mi-a inchis cardul de shopping!”, spune Raluca, disperata. Femeie descurcareata, reuseste sa-l santajeze pe Ilie sa vina la fabrica si sa o sfinteasca cu...trafaletul!

Intre timp, intreaga echipa Atletico Textila incearca sa gaseasca cea mai buna varianta pentru a-l mitui pe arbitrul din urmatorul meci. Leonard, baiat cu relatii prin toate partile, le spune ca poate face rost de cel mai bun peste pentru arbitru.

Cumpararea pestelui a devenit rapire, Adrian si Costelus ajungand sa fie ostaticii unui vechi dusman de-ai lui Leonard, insa reusesc sa scape si sa-i si fure si unditele. Au incercat sa pescuiasca ei, insa, in stilul specific, au sfarsit prin a fura pestele chiar din portbagajul celui care ii rapise. Toata aventura s-a dovedit a fi in zadar, pentru ca arbitrul pescuia sportiv, fiind vegetarian.

Joia viitoare, de la 21:30, vom afla care sunt noile aventuri ale echipei Atletico Textila!

Atletico Textila – Ai, n-ai mingea, tragi la comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Atletico Textila

Articole pentru emisiune Atletico Textila

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni