• Emisiuni
  • Atletico Textila
  • Ce jucator de la Textila ar trebui convocat la Echipa Nationala. Raspunsurile amuzante oferite de jucatori

Ce jucator de la Textila ar trebui convocat la Echipa Nationala. Raspunsurile amuzante oferite de jucatori

Ce jucator de la Textila ar trebui convocat la Echipa Nationala. Raspunsurile amuzante oferite de jucatori

"Avem echipa, avem valoare, avem echipa cea mai tare!" ar putea fi imnul echipei de fotbal Atletico Textila, asa cum va canta si talentatul taraf din tribune, in noul serial care debuteaza pe 10 martie, numai la PROTV!

Vezi ce au raspuns actorii din serial la unele dintre cele mai arzatoare intrebari ale momentului.

- Ce jucator de la Textila ai propune pentru Champions League?

Alexandru Ion (Adrian): Te referi in afara de Adrian, nu? Sincer, cred ca l-as propune pe Vladut. Rad la propriu in timp ce scriu asta pentru ca imi imaginez cum ar arata un meci de Champions League cu Vladut titular. Ar fi, in acelasi timp, sport de performanta (datorita celorlati jucatori) si comedie la cel mai inalt nivel.  

Sergiu Costache (Ahmed): L-as propune pe Traian, antrenorul echipei. Este un antrenor cu experienta, care a revolutionat fotbalul prin sistemele de joc folosite: 8-1-1 cand echipa conduce, sau 0-0-10 cand echipa e condusa! O sa vedeti ca in cel mai scurt timp marii antrenori ai lumii vor folosi aceleasi asezari in teren!

Andreea Gramosteanu (Pușa): La Atletico Textila, legaturile sunt foarte stranse, asa ca daca pleaca unul, exista posibilitatea sa plece toti dupa el!

Razvan Oprea (Leonard): Toate personajele cred ca sunt de Champions League, dar ca fotbalist eu il apar pe al meu, cred ca Leonard e de departe cel mai "fotbalist".  Are si putina experienta ca profesionist, vine din liga a doua din Italia si e si serios cand vine vorba de fotbal. Deci si ca experienta, si ca dorinta, si motivatie, Leonard e de Champions League.


- Daca ar fi sa transferi un jucator din Liga I la Textila, cine ar fi?

Bogdan Cotlet (Vlăduț): Actual, nu stiu, dar probabil din cei mai vechi, l-as transfera pe Lacatus, ca stia sa intre fin la minge. Sau pe Jean Vladoiu, ca isi dorea foarte mult sa "marce".

Alexandru Ion (Adrian): Cred ca l-as alege pe Ciprian Marica. Pare baiat de treaba. Si-n plus, seamana un pic cu Giani (Costi Dita) si, avand in vedere ca sunt fan Las Fierbinti, m-as bucura sa-l vad des. Nu ma gandesc la calitati fotbalistice. Avem asa ceva cu varf si indesat la Atletico Textila.   

Sergiu Costache (Ahmed): L-as lua pe Varela! Ar forma cel mai solid cuplu de fundasi din Europa, alaturi de Ahmed!

Andreea Gramosteanu (Pușa): Probabil l-as aduce pe Marica, dar doar asa, cateva ore, sa vada imprejurimile. :)

Razvan Oprea (Leonard): Din liga intai l-as transfera la Textila pe Papp de la Steaua, parca uita cateodata de fotbal si le comite ca la noi la liga a patra. Intr-un cuvant, Papp e cateodata caz de targa.

- Ce jucator de la Textila ar trebui sa ia Iordanescu la Euro?

Bogdan Cotlet (Vlăduț): La cat de bun e Iordanescu, ar trebui sa-i ia pe toti.

Alexandru Ion (Adrian): Si aici ne referim tot in afara de Adrian, nu?  Pentru ca nu implica sentimente de apartenenta nationala, cu Champions League pot glumi, dar cu echipa nationala nu mai glumesc. Asa ca voi spune ca ar trebui sa-l ia pe Leonard (Razvan Oprea). Pe langa faptul ca e (aproape) cel mai bun jucator de la Atletico Textila, ceea ce deja e enorm, beneficiaza de faptul ca e interpretat de un actor care chiar a jucat in Liga I la un moment dat.

Sergiu Costache (Ahmed): Clar Ahmed! Are o viziune excelenta asupra jocului, da siguranta in aparare, are o detenta imbatabila si o agresivitate iesita din comun! E tot ce ii trebuie lui Iordanescu! :))

Andreea Gramosteanu (Pușa): Cred ca ar trebui sa-l ia pe Traian. El stie cel mai bine strategia timpului liber: o bere, un mic, doua beri, doi mici...

Razvan Oprea (Leonard): La Euro trebuie sa fie toti jucatorii de la Atletico Textila, daca nu sa joace, macar ca sparring-partner pentru jucatorii nationalei, ca sa le dea incredere, poate fac si ei ceva pe acolo. Daca ne bat pe noi, le creste moralul si joaca mai cu incredere si poate bat Franta in primul meci si Tata Puiu poate lasa icoanele si face o strategie mai ofensiva ca de stat cu fundul in poarta ne-am plictisit toti. Sau sa-l angajeze federatia pe Nea Traian, ca e la fel de bun ca Tata Puiu. :)))


- Daca ar veni Gigi Becali sa cumpere Textila, cu cat ar vinde echipa?

Bogdan Cotlet (Vlăduț): Foarte scump. Atletico sunt niste fomisti.

Alexandru Ion (Adrian): Din pacate, nu pot oferi un raspuns la aceasta intrebare pentru ca stiinta nu a identificat inca cifrele care sa poata descrie valoarea in bani a echipei Atletico Textila. Textila e un brand inestimabil. Exista un palier in care se regasesc brandurile de miliarde de dolari, ale caror logo-uri le vedem in fiecare zi imediat ce deschidem ochii, iar peste acest palier troneaza complet nestingherit brandul Atletico Textila.

Sergiu Costache (Ahmed): Nu ar avea bani sa cumpere Atletico Textila!

Andreea Gramosteanu (Pușa): Textila nu se rupe si nu se vinde!

Razvan Oprea (Leonard): Nea Gica nu vinde Atletico Textila, pentru ca e sufletul lui, dar pentru suma modica de 50 milioane de euro, o da de nu se vede.

 

- In cat timp se va bate Textila la titlu cu Steaua si Dinamo?

Bogdan Cotlet (Vladut): In ani lumina? Aaaa... cativa.

Alexandru Ion (Adrian): Mai repede decat s-ar putea gandi oricine. Chiar daca, in prezent, Atletico Textila se afla in Liga a 4-a si e necesar cate un an pentru a urca fiecare treapta pana la Liga 1, asemenea lui Fat Frumos care crestea intr-un an cat altii in zece, echipa se va bate cu siguranta pentru titlu undeva in intervalul anului 2016. Deja am fost la meciul Steaua - Dinamo din 3 martie ca sa ii anuntam ca le suflam in ceafa. Sper sa fi primit mesajul. Am avut bilete in ultimul rand si era mult zgomot, da' noi am avut grija sa strigam tare.

Sergiu Costache (Ahmed): In maxim 4 ani! Vor promova in fiecare an, iar in momentul in care vor ajunge in Liga 1, se vor bate de la egal la egal cu orice echipa! :)

Andreea Gramosteanu (Pusa): Cu ajutorul zeului norocului, aparatorul Textilei, vom lua titlul datorita greselilor altora, asadar Steaua si Dinamo sa stea linistite: n-au ele experienta cat noroc avem noi!

Razvan Oprea (Leonard): Eu sper ca dupa primele episoade se va instala lider si nu mai cedeaza 10 ani, in felul asta in 4-5 ani rupem audientele si batem si Steaua si Dinamo si jucam cu Atletico Madrid, dar nu spun mai mult, nu dau tot din casa, va asteapta surprize mari de tot!!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Atletico Textila

Articole pentru emisiune Atletico Textila

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni