Un nou coechipier la Atletico Textila

Un nou coechipier la Atletico Textila

In episodul de aseara, Leonard, dusmanul de la Geamgiul Colentina, ajunge in cea mai simpatica si lipsita de talent echipa de fotbal, Atletico Textila. Desi e un jucator bun, Leonard nu reuseste prea usor sa isi faca prieteni, pentru ca isi petrece cea mai mare parte a timpului facand arogante, laudandu-se sau certandu-se cu toti cei din jur. Vestea noii achizitii nu a fost deloc fericita pentru antrenorul Traian, dar nici pentru jucatori, insa decizia fusese deja luata de Raluca.

Echipa antrenata de Traian a fost sustinuta de peste 1.3 milioane de telespectatori la nivel national, in intervalul de difuzare 21:20 – 22:24. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Atletico Textila a fost lider de audienta, cu 9.4 puncte de rating si 21.1% cota de piata, in timp ce postul situat pe locul doi a inregistrat 8.0 puncte de rating si 18% cota de piata.

Vladut pare ca tocmai a intrat in cea mai buna perioada din viata lui! Dupa o luna in care a avut succes la domnisoare, primeste cateva mesaje care il incita de la o femeie pe care o vede in fiecare zi, asa cum chiar ea spune. Insa nu este chiar simplu pentru el sa afle cine ii da mesajele, iar noptile ii devin de cosmar, tocmai din cauza acestei tensiuni.

Sa fie Livia, care ii serveste in fiecare zi cu bere, dupa “obositoarele” antrenamente de pe gazon? Sau Raluca, sotia lui Nea Gica? Gandul nu ii da pace decat in momentul in care afla cine se afla in spatele mesajelor: Iuliana, asistenta Ralucai. Din acest moment, se pare ca viata lui Vladut se va schimba complet si Iuliana o sa il initieze intr-o lume complet noua pentru el.

Aventurile de pe gazon si nu numai continua! Joia viitoare, de la 21:30, vom afla cum evolueaza Leonard in noua echipa, dar si ce alte suprize au mai pregatit baietii de la Atletico Textila!

Atletico Textila – Ai, n-ai mingea, tragi la comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Atletico Textila

Articole pentru emisiune Atletico Textila

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni