Massimo Pedrazzini, fostul antrenor de la Steaua, si-a facut debutul la Atletico Textila!

Massimo Pedrazzini, fostul antrenor de la Steaua, si-a facut debutul la Atletico Textila!

Ieri seara, cel de-al doilea episod al serialului Atletico Textila le-a adus telespectatorilor meciul vedeta, returul cu temutii adversari de la Geamgiul Colentina. 

Echipa antrenata de simpaticul Traian a fost sustinuta de aproape 1.8 milioane de telespectatori la nivel national, in intervalul de difuzare 20:57 – 22:00. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, aventurile din noul episod au fost lider de audienta, cu 11.6 puncte de rating si 25.4% cota de piata, in timp ce postul situat pe locul doi a inregistrat 8.3 puncte de rating si 18.1% cota de piata.

Pentru prima oara intr-o perioada lunga de timp, peste echipa Atletico Textila a venit norocul! O noua achizitie in echipa, Adita, singurul fotbalist profesionist din gasca, le aduce victoria in returul cu Geamgiul Colentina! Motive serioase de distractie, de pus mai multi mititei pe gratar si de ciocnit halba dupa halba in barul Pusei!

Odata cu Adita, in serialul Atletico Textila si-a facut debutul si Massimo Pedrazzini, fostul antrenor Steaua. Fiind o persoana foarte ocupata, si-a facut timp, pentru cateva minute, sa stea de vorba cu Adita, care a incercat degeaba sa-l faca pe Massimo sa-si aminteasca de el. 

Patanie dupa patanie pentru Nea Gica, patronul echipei Atletico Textila! Chiar inainte sa fie externat, politia il ia sub arest, fiind investigat in mai multe dosare! Ceea ce inseamna ca, pentru jucatorii de la Atletico Textila, cosmarul de a lucra cu Raluca, sotia lui Nea Gica, va continua.

In fiecare joi, dupa Las Fierbinti, Atletico Textila le aduce tuturor telespectatorilor fotbal si comedie in acelasi loc!

Atletico Textila – AI, N-AI MINGEA, TRAGI LA COMEDIE!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Atletico Textila

Articole pentru emisiune Atletico Textila

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni