• Emisiuni
  • Atletico Textila
  • Pro TV, lider de audienta miercuri, cu serialele de comedie Atletico Textila si Las Fierbinti

Pro TV, lider de audienta miercuri, cu serialele de comedie Atletico Textila si Las Fierbinti

Pro TV, lider de audienta miercuri, cu serialele de comedie Atletico Textila si Las Fierbinti

In fiecare saptamana, telespectatorii aleg comedia romaneasca autentica din productiile locale Pro TV.

Miercuri seara, peste 2.8 milioane de romani au urmarit un nou episod din sezonul 11 al celui mai indragit serial de comedie din Romania, Las Fierbinti. Aventura a continuat cu Atletico Textila, unde peste 2.1 milioane de telespectatori au fost amuzati de evolutia echipei de fotbal care are un nou finantator.

Episoadele Las Fierbinti si Atletico Textila de miercuri seara au tinut telecomenzile departe de telespectatori! Ambele productii au fost lideri de audienta pe toate categoriile de public si au inregistrat, la nivelul targetului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, cifre de aproximativ doua ori mai mari decat televiziunile de pe locul doi! 


Pompiliu (Florin Calinescu) a bagat spaima in echipa Atletico Textila!

Echipa de fotbal Atletico Textila este a Ralucai, cu semnatura si acte de la Gica, sotul ei. Insa, fiind o doamna care se respecta si nu isi doreste sa renunte la propriile placeri pentru binele echipei de fotbal, Raluca imprumuta o suma considerabila de la Pompiliu, interpretat de Florin Calinescu. Insa, atunci cand semneaza contractul, nu verifica fiecare punct, asa ca acum trebuie sa se obisnuiasca cu faptul ca Pompiliu are drepturi chiar la bunul ei cel mai de pret, Atletico Textila.

Aventurile Atletico Textila au fost prima alegere a telespectatorilor, obtinand la nivelul publicului comercial 10.1 puncte de rating si 27.2% share, spre deosebire de locul doi, care a inregistrat numai 6.0 puncte de rating si 16.3% share.

Miercuri seara, telespectatorii au votat pentru Las Fierbinti si Atletico Textila! In aceasta seara, de la 20:30, Pro TV spune din nou razi romaneste, cu Las Fierbinti si Ai nostri, un neam unit in comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Atletico Textila

Articole pentru emisiune Atletico Textila

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni