• Emisiuni
  • Atletico Textila
  • Ai, n-ai mingea, tragi la comedie! Pe 22 februarie, de la 21:30, incepe al treilea sezon Atletico Textila!

Ai, n-ai mingea, tragi la comedie! Pe 22 februarie, de la 21:30, incepe al treilea sezon Atletico Textila!

Ai, n-ai mingea, tragi la comedie! Pe 22 februarie, de la 21:30, incepe al treilea sezon Atletico Textila!

Din 22 februarie, de la 21:30, ai, n-ai mingea, tragi la comedie! Cel de-al treilea sezon al serialului Atletico Textila ii pregateste pe romani de o primavara plina de umor, cu episoade care vor starni hohote de ras.

In noul sezon, Traian il va descoperi pe Sfantul Maradona, in care isi pune toate sperantele ca va ajuta echipa sa aiba rezultate bune. In familia aflata la conducerea echipei Atletico Textila, Raluca il forteaza pe Gica, patronul echipei de fotbal, sa intre in masonerie. In incercarea de a rezolva anumite probleme de cuplu, Raluca va recurge la anumite operatii estetice, dar una dintre ele esueaza si o va transforma complet pe sotia lui Gica. Leonard, Vladut si Costelus se hotarasc sa intre in afaceri si sa vanda ii, insa planul lor intampina tot felul de probleme, pe care cei trei vor incerca sa le rezolve in stilul specific, plin de umor. 

Peste numai doua saptamani, indragitele personaje ale serialului de comedie Atletico Textila vor avea parte de noi provocari si vor descoperi lucruri la care nu s-ar fi gandit pana acum. Vladut ajunge sa fie cel mai violent jucator de fotbal din toata liga, Popa Ilie vrea sa participe la Vocea Romaniei, Adrian e convins ca are un contract cu Steaua, iar Pompiliu incepe sa se amestece tot mai mult in treburile echipei si ii inlocuieste pe titularii obisnuiti cu fotbalisti imprumutati de la prietenii lui.

Comedia si fotbalul fac casa buna in cel de-al treilea sezon Atletico Textila, care poate fi urmarit incepand din 22 februarie, de la 21:30, numai la Pro TV!

Atletico Textila - Ai, n-ai mingea, tragi la comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Atletico Textila

Articole pentru emisiune Atletico Textila

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni