• PRO TV
  • Atletico Textila a renuntat aseara la gazon pentru tribuna!

Atletico Textila a renuntat aseara la gazon pentru tribuna!

Atletico Textila a renuntat aseara la gazon pentru tribuna!

Aseara, echipa Atletico Textila a facut galerie la primul derby din 2016, la Cupa Romaniei. Pe stadionul din Stefan cel Mare, echipa din liga a patra nu a venit nicidecum sa invete strategie de joc de la Dinamo si Steaua, ci, din punctul lor de vedere, sa isi studieze „viitorii adversari”.

In liga a patra, unde joaca echipa Atletico Textila, totul se intampla la un alt nivel. De aceea, personajelor din serialul care va debuta pe 10 martie, la PRO TV, le-a fost destul de greu chiar sa... intre pe stadion. In stilul caracteristic, au gresit poarta de acces, au ocolit intreg stadionul si s-au chinuit sa treaca de turnichetii de la intrarea in stadion. Baieti ambitiosi, ei nu s-au lasat pana nu au ajuns in tribuna, la locurile lor, si, multumiti, au facut ce ar face “orice” fotbalist pe stadion: au mancat popcorn. 

De acolo, totul a decurs normal, in limitele personajelor din serialul Atletico Textila. Au comentat fazele meciului, iar Traian, antrenorul, a analizat strategia celor doua echipe si daca ar transfera vreun jucator din echipele de pe teren la Atletico Textila. Concluzia a fost una simpla: Antrenorul meu preferat sunt eu.

Serialul Atletico Textila debuteaza joi, 10 martie, numai la PRO TV!

 

Atletico Textila – Ai, n-ai mingea, tragi la comedie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni