• Emisiuni
  • Atletico Textila
  • Atletico Textila, cea mai amuzanta echipa de fotbal din Romania, revine cu sezonul 2! JOI, de la 21:00, la Pro TV

Atletico Textila, cea mai amuzanta echipa de fotbal din Romania, revine cu sezonul 2! JOI, de la 21:00, la Pro TV

Atletico Textila, cea mai amuzanta echipa de fotbal din Romania, revine cu sezonul 2! JOI, de la 21:00, la Pro TV

Ovidiu Oanta va fi martorul eliberarii din penitenciar a lui Nea Gica! Dupa un prim sezon de succes in liga comediei, echipa Atletico Textila revine in sezonul 2 cu forte proaspete! In deschiderea meciului din Europa League dintre Osmanlispor si Steaua, telespectatorii sunt invitati sa urmareasca aventurile echipei Atletico Textila! Nea Gica si echipa lui pornesc la un drum presarat cu multe peripetii si situatii amuzante, meciuri cu cele mai tari echipe din tara, dar si noi jocuri politice.

In aceasta seara, de la ora 21:00, telespectatorii vor fi luati prin surprindere de o eliberare cu staif: Nea Gica, patronul Atletico Textila, iese din penitenciar. La eliberare, Nea Gica va fi intampinat de un reporter specializat in astfel de situatii: Ovidiu Oanta. Reporterul Pro TV va incerca sa afle motivele arestarii, dar si elementele care au stat la baza eliberarii lui Nea Gica. Acesta din urma are ganduri mari, dorindu-si sa aduca o schimbare in Romania, astfel incat ia decizia de a-si infiinta propriul partid politic. 

Intors dintr-o vacanta de lux la Olanesti, Traian are parte de o mare surpriza: locul de antrenor i-a fost luat de Bogdan Stelea! Telespectatorii vor afla diseara cum va reactiona simpaticul antrenor, dar si care va fi scorul primului meci al noului sezon fotbalistic!

Imediat dupa, de la ora 22:00, Pro TV va difuza in direct meciul din Grupele Europa League dintre Osmanlispor si Steaua!

Atletico Textila – Ai, n-ai mingea, tragi la comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Atletico Textila

Articole pentru emisiune Atletico Textila

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni