Emotii intense pentru Traian si Costelus in episodul Atletico Textila de ieri seara

Emotii intense pentru Traian si Costelus in episodul Atletico Textila de ieri seara

Antrenorul Traian si Costelus au trecut aseara, in Atletico Textila, prin emotii cum nu au mai experimentat de mult! Un posibil fiu, o viitoare sotie, planurile jucatorilor si barfele fetelor au facut o comedie spumoasa in noul episod Atletico Textila.

Aventurile din Atletico Textila au fost urmarite ieri seara de aproximativ 1.2 milioane de telespectatori la nivel national, in intervalul de difuzare 21:26 – 22:33, iar in minutul de maxima audienta de la 21:35, aproape 1.4 milioane de romani au urmarit serialul de comedie. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, serialul a fost lider de audienta, cu 8.1 puncte de rating si 20.2% cota de piata.

Dupa o seara cu baietii la meci, petrecuta acasa la Pusa, Popa Ilie a intrat la banuieli: sa fie Traian, de fapt, tatal lui Vladut? Dupa discutii si speculatii, a decis sa ii spuna lui Traian. De aici, situatia a escaladat rapid! Antrenorul echipei, vazand toate asemanarile dintre el si Vladut, a inceput sa se simta vinovat si a hotarat sa isi petreaca mai mult timp cu tanarul. Dupa o sesiune de cumparaturi impreuna, a decis ca e momentul sa se opreasca atunci cand Vladut i-a cerut un telefon de ultima generatie. Pana la urma, Pusa i-a linistit pe toti: tatal lui Vladut nu e Traian.

in acelasi timp, Costelus e fericit in relatia cu Doina, dar numai pana in momentul in care Adita si Leonard isi “baga nasul” si decid ca trebuie sa il convinga pe Costelus sa duca relatia mai departe si la nivel… fizic. in stilul specific, el nu intelege exact la ce se refera cei doi si se multumeste cu o ciorba de burta gatita perfect de iubita lui. incercarea celor doi va esua, ei afland chiar de la Costelus ca Doina l-a cerut de barbat, iar el a acceptat!

Saptamana viitoare se anunta meci important pe stadionul Atletico Textila, cu emotii si antrenamente serioase.

Atletico Textila – Ai, n-ai mingea, tragi la comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Atletico Textila

Articole pentru emisiune Atletico Textila

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni