Florin Calinescu, in primul episod Atletico Textila din noul sezon!

Data: 21 Februarie 2017

Raluca pofteste la papanasi, deci Gica trebuie sa intre in masonerie!

Aflati in vizita vechiul sau prieten Pompiliu, interpretat de Florin Calinescu, Raluca este nevoita sa ii asculte pe cei doi cum vorbesc despre foste iubite, amante sau sotii, ceea ce o face sa se simta inconfortabil. incercand sa se relaxeze putin si vazand ca Pompiliu mananca papanasi, ii cere imediat si ea lui Gica. Concluzia este simpla – cei doi nu pot manca papanasi, pentru ca nu sunt membri ai masoneriei!

De aici incepe aventura patronului echipei Atletico Textila de a intra in masonerie, obiectivul sau fiind clar: sa obtina o portie de papanasi pentru iubita lui sotie, Raluca. Pompiliu reuseste sa il convinga pe Gica sa cotizeze serios cu bani in asociatie, promitandu-i ca va primi oricati papanasi doreste. Iar ritualurile lui Pompiliu pentru a-l face pe Gica sa fie mason vor fi dintre cele mai comice!

Afacerea perfecta cu ii romanesti

In stilul specific si inocent, Costelus apare la barul Pusei imbracat cu o ie de care, la inceput, baietii rad, insa Leonard, afaceristul echipei, vine cu ideea ca ar trebui sa deschida o afacere cu vanzare de ii! 

Baietii, impreuna cu Vladut, incep sa vanda ii tuturor doamnelor din barul Pusei, chiar daca deocamdata nu au primit si marfa propriu-zisa. Pusa simte ca e ceva in neregula cu cei trei si ii ameninta ca tot ea o sa fie nevoita sa rezolve problemele in care ei singuri o sa intre, dar cei trei sunt convinsi ca afacerea lor va fi una de succes!

Aventurile personajelor din  Atletico Textila vor reincepe miercuri, de la 21:30, numai la Pro TV!

Atletico Textila – Ai, n-ai mingea, tragi la comedie!
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies