Nana Falemi a refuzat un salariu de 1.000 lei pe luna la Atletico Textila!

Nana Falemi a refuzat un salariu de 1.000 lei pe luna la Atletico Textila!

Atletico Textila s-a confruntat, ieri seara, cu schimbari majore in conducere! Dupa concedierea lui Traian, fiecare jucator a incercat sa demonstreze ca este piesa de rezistenta a echipei. Situatia nu a fost mai roz nici in fabrica de textile, toti angajatii iesind sa protesteze.

Episodul in care Raluca a destabilizat atat echipa de fotbal, cat si fabrica de textile a fost urmarit de peste 1.2 milioane de telespectatori la nivel national, in intervalul de difuzare 21:29 – 22:39, iar in minutul de maxima audienta de la 21:35, aproape 1.6 milioane de romani au urmarit serialul de comedie. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, serialul a fost lider de audienta, cu 9.3 puncte de rating si 22.4% cota de piata, in timp ce postul situat pe locul doi a inregistrat 6.8 puncte de rating si 16.4% cota de piata.

In momentul in care l-a concediat din postul de antrenor, Raluca a fost convinsa ca i-a venit de hac lui Traian si ca toate o sa-i mearga struna. Insa lucrurile au luat o turnura complet diferita: Traian s-a angajat la fabrica de textile si a pornit o revolutie, promovand drepturile angajatilor. Cerintele acestora nu au fost acceptate de Pusa, care a incercat sa o convinga pe Raluca sa-l primeasca pe Traian inapoi la echipa.

Gasirea unui nou antrenor pentru echipa s-a dovedit a fi mai grea decat se asteptau Raluca si Iuliana, asistenta sa. Daca un candidat la post s-a dovedit perfect pana au descoperit ca el fusese, de fapt...antrenor de animale la circ, au fost vizitate chiar de Nana Falemi, caruia i-au facut o oferta de salariu pe loc: 1.000 de lei. 1.000 de lei pe ora?, a intrebat Falemi, sigur pe el. Insa Raluca, la fel de sigura pe faptul ca oferta ei era de nerefuzat, i-a spus: 1.000 de lei pe luna! Concluzia a fost simpla: Falemi s-a ridicat si a iesit din biroul roz al Ralucai, iar Atletico Textila a ratat ocazia unui antrenor care ar fi putut face performanta cu echipa.

Joia viitoare, de la 21:30, vom afla care sunt noile aventuri ale echipei Atletico Textila!

Atletico Textila – Ai, n-ai mingea, tragi la comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Atletico Textila

Articole pentru emisiune Atletico Textila

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni