Vizita medicala le-a dat batai de cap jucatorilor de la Atletico Textila

Vizita medicala le-a dat batai de cap jucatorilor de la Atletico Textila

Ieri seara, intreaga echipa Atletico Textila a sarbatorit insanatosirea lui Costelus. In barul Pusei, baietii au facut numaratoarea inversa, iar petrecerea adevarata a inceput in momentul in care Costelus a renuntat la gulerul medical.

Episodul Atletico Textila a fost urmarit de peste 1.3 milioane de telespectatori la nivel national, in intervalul de difuzare 20:55 – 22:00. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, serialul a fost lider de audienta, cu 10 puncte de rating si 24.5% cota de piata, in timp ce postul situat pe locul doi a inregistrat 7.1 puncte de rating si 17.3% cota de piata.

Dupa o noapte de pomina, in care echipa Atletico Textila a pasat multe halbe de bere, vizita medicala de dimineata le-a dat mari batai de cap jucatorilor. Au ajuns la cabinetul medical obositi si, bineinteles, cu ochelarii de soare la ochi. Marea surpriza a venit in momentul in care medicul a anuntat ca intreaga echipa e apta de joc, cu exceptia lui Leonard, singurul care nu participase la petrecerea de seara trecuta. Reactia lui a fost evidenta, de nemultumire: Cum sa ma pici, eu sunt cel mai viu dintre astia de aici!. 

In acelasi timp, la fabrica de textile aveau loc niste schimbari. Raluca a primit o vizita importanta de la un potential investitor si va face tot posibilul pentru a reusi sa respecte atat contractele deja existente, cat si pe cel nou, in ciuda razvratirii tuturor angajatelor din fabrica.

Episodul de ieri seara s-a incheiat cu pacea dintre jucatorii vechi de la Atletico Textila si Leonard, pe care il accepta, cu greu, in echipa lor.

Joia viitoare, de la 21:30, vom afla care sunt noile aventuri ale echipei Atletico Textila!

Atletico Textila – Ai, n-ai mingea, tragi la comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Atletico Textila

Articole pentru emisiune Atletico Textila

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni